Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Ilie Poenaru, s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi în ciuda eşecului de la meciul cu FCSB, scor 0-1, din etapa a IX-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Strategia a fost să ne apărăm. Ne-au lipsit jucîtori, accidentaţi, cu probleme. Am jucat  contra unei echipe bune, cu calitate. Noi am preferat să jucăm pe contraatac, dar nu am avut cu cine să le ducem. Golul primit a fost pe o greşeală de marcaj a noastră. Apoi am încercat să vin cu tot ce am avut pe bancă de atac. Trebuie să verticalizăm mai mult. Chiar dacă am pierdut, îi felicit pe jucători, ridicăm capul.mergem înainte. Avem probleme cu minutul 90, dar scopul nostru este să evităm retrogradarea, ne aşteaptă meciuri grele. Trebuie să avem mai multă încredere şi tupeu. Sunt mulţumit că de trei meciuri avem atitudine bună şi de aici construim", a declarat Poenaru la televiziunile care transmit meciurile din Liga 1.

Formaţia FCSB continuă cursa de urmărire a liderului CFR Cluj şi a reuşit o victorie în deplasare, scor 1-0, cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a IX-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Darius Olaru a marcat pentru FCSB în minutul 59.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, urmată pe podium de FCSB – 43 de puncte şi FC Voluntari – 33 de puncte. FC Rapid ocupă poziţia a patra, cu 31 de puncte, iar Universitatea Craiova este pe 5, cu 30 de puncte. Gaz Metan Mediaş ocupă locul 12, cu 19 puncte.



 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.