Tehnicianul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a criticat, vineri seară, prestaţia brigăzii de arbitri de la meciul cu Dinamo, scor 2-4, spunând că formaţia sa a pierdut “cu largul concurs” al acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E normal să fim supăraţi. Nu e un meci pierdut numai de noi, ci cu largul concurs al brigăzii de arbitri. Niciodată nu m-am legat de arbitraj, dar acum rezultatul a fost stabilit cu largul lor concurs. Am primit gol după fault şi nu ni s-a dat penalti la Gabi Matei. Plus multe alte faze, dar vreau să le revăd. Mie arbitrul îmi spunea să stau liniştit. Cum să stau liniştit, când se întâmplă aşa ceva, asta e meseria mea", a spus Poenaru la Digi Sport.

De cealaltă parte, Sebastian Moga a declarat că victoria este a tehnicianului Eugen Neagoe. “Este victoria lui Eugen Neagoe. Mă bucur enorm că am reuşit, după un început mai ezitant, o victorie meritată. Este un restart al echipei. Ne era frică. Au avut şi ei câteva ocazii. Eram în criză de rezultate, de puncte, de goluri. N-am făcut un joc extraordinar, dar am făcut un joc bun”, a afirmat Moga la Look Sport.

Formaţia Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a patra a Ligii I, arbitrat de Adrian Viorel Cojocaru. Pentru dinamovişti este prima victorie din acest sezon, după trei înfrângeri.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Daniel Popa ’52, ’82, ‘90+3 şi Montini ’56. Pentru Academica au înscris Vojtus ’66 şi Ion ’73.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.