Antrenorul Ilie Poenaru, în vârsta de 45 de ani, va conduce echipa UTA Arad în sezonul 2022/2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Avem plăcerea de a vă prezenta noul antrenor al echipei noastre, Ilie Poenaru. Îi urăm bun venit în clubul nostru şi ne bucurăm că a ales UTA.", a fost scurta prezentare pe care managerul general al clubului, Attila Brosovszki i-a făcut tehnicianului bucureştean. 

"Sunt onorat să fiu aici. Au fost foarte multe oportunităţi şi foarte multe oferte pe care le-am avut, însă ce se întâmplă în acest moment la Arad m-a făcut să aleg acest club pentru că e un club de tradiţie, un club care ştie ce vrea, e un club foarte bine organizat, un club care din toate punctele de vedere îţi poate oferi tot ce ai nevoie pentru a face performaţă.", au fost primele cuvinte ale lui Ilie Poenaru după instalarea pe banca tehnică a echipei UTA. 

În cariera sa de antrenor, începută în 2011, Ilie Poenaru le-a mai pregătit pe Academica Clinceni, Gaz Metan Mediaş, FC Voluntari şi Dinamo Bucureşti U19.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.