Iga Swiatek a declarat că, în calitate de mare fan al lui Rafael Nadal, şi-ar dori să îl vadă pe campionul de 14 ori la Roland Garros, dar numărul unu WTA nu vrea ca spaniolul, afectat de accidentări, să sufere şi să fie disponibil pentru turneu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nadal nu a mai jucat de când s-a accidentat la şold la Australian Open, în ianuarie, iar îndoielile persistă cu privire la faptul că va juca la Paris, după ce numărul 22 mondial s-a retras de la Masters 1000 de la Roma, aflat în desfăşurare.

"Sunt un mare fan al lui Rafa. Mi-aş dori ca el să poată juca. Respect cu adevărat tipul de luptător care este. Întotdeauna încearcă să meargă mai departe, să devină mai bun, să joace mai bine şi să fie competitiv la cel mai înalt nivel. Nu ştiu cât de mult suferă. Nu vreau să îl văd suferind prea mult. Aş vrea să-l văd jucând, dar, pe de altă parte, ştiu că, dacă va suferi cu adevărat, nu va fi prea amuzant să-l vedem aşa", a spus ea.

Swiatek a spus că speră ca Nadal să fie "sănătos şi fericit" chiar dacă va lipsi de la turneul de Grand Slam din 28 mai-11 iunie.

"Acesta este principalul obiectiv, orice s-ar întâmpla în tenis", a adăugat jucătoarea poloneză.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.