Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial, a criticat meciurile din nocturnă din cadrul turneelor, afirmând că WTA nu ţine cont de sănătatea jucătoarelor de tenis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Poate că ar trebui să ne concentrăm mai mult pe ceea ce este bun pentru sănătatea jucătorilor, deoarece concurăm în fiecare săptămână", a declarat, luni, poloneza Iga Swiatek, care va încerca să câştige al cincilea titlu al sezonului în această săptămână la Cincinnati.

"Circuitul este atât de intens, cu toate deplasările [...] încât ar fi bine ca în viitor să ne concentrăm pe jucători, mai ales anul viitor, când vor fi din ce în ce mai multe turnee obligatorii şi mai lungi", a adăugat ea.

"În timpul sezonului pe zgură, la Roma şi Madrid, am jucat patru meciuri care s-au terminat la miezul nopţii sau după miezul nopţii", a amintit poloneza, numărul 1 mondial, afirmând că a înţeles că WTA trebuie "să se adapteze la televiziuni",

Swiatek a dezvăluit că a cerut cifre de audienţă pentru meciurile disputate după ora 22.00, fără succes. "Ar fi mai uşor de înţeles dacă are sens să se joace atât de târziu", a spus ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.