Poloneza Iga Swiatek, care de la 4 aprilie va fi noul număr 1 mondial, a obţinut a 15-a victorie consecutivă în acest an şi a ajuns în semifinalele turneului de categorie WTA 1000 de la Miami.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Swiatek a trecut în sferturi de sportiva cehă Petra Kvitova, favorită 28, scor 6-3, 6-3, şi va juca pentru un loc în finală contra americancei Jessica Pegula, favorită 16.

La 20 de ani, Swiatek a mai câştigat în acest an şi turneele de la Doha şi Indian Wells. Ea poate deveni a patra jucătoare care se impune la "Sunshine Double" (Indian Wells şi Miami), după Stefanie Graf (1994 şi 1996), Kim Clijsters (2005) şi Victoria Azarenka (2016).

În cealaltă semifinală se vor întâlni japoneza Naomi Osaka, locul 77 WTA, şi Belinda Bencic din Elveţia, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 22.

 



 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.