Campion al Italiei cu AC Milan, Zlatan Ibrahimovici a anunţat pe contul său de Instagram că a suferit foarte mult din cauza durerilor de genunchi din a doua jumătate a sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Operat la genunchiul stâng în urmă cu câteva zile, Zlatan Ibrahimovic scrie pe Instagram că a suferit foarte mult în ultimele şase luni.

"Am reuşit să mă antrenez cu echipa doar de 10 ori în ultimele şase luni... Aproape că nu am dormit şase luni din cauza durerii. Nu am suferit niciodată atât de mult pe teren şi în afara lui. Am transformat ceva imposibil în ceva posibil. În mintea mea, aveam un singur obiectiv, să-mi fac colegii de echipă şi antrenorul meu campioni italieni pentru că le făcusem o promisiune. Astăzi, am un nou ligament încrucişat şi un alt trofeu", a scris suedezul pe contul său de Instagram.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.