Suedezul Zlatan Ibrahimovici, care este în aceste zile unul dintre prezentatorii festivalului Sanremo, a fost ajutat de un fan cu motocicleta, joi, să ajungă la eveniment, după ce maşina i-a rămas blocată în trafic din cauza unui accident, relatează Football Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ibrahimovici ar fi cerut de la organizatorii festivalului să fie liber, miercuri, pentru a fi prezent la meciul AC Milan – Udinese, scor 1-1. Joi dimineaţă, el s-a antrenat alături de colegii săi de la AC Milan, iar apoi, după-amiază, a plecat cu maşina spre Sanremo. Însă el a rămas blocat în trafic din cauza unui accident, ceea ce l-a făcut să găsească altă metodă de transport.

“După ce am stat trei ore în maşină, i-am spus şoferului că trebuie să ies. Am oprit un motociclist care era în trecere şi l-am întrebat dacă poate să mă ducă la Sanremo. Din fericire, era fan Milan. M-a dus 60 de kilometri cu motocicleta şi când am ajuns, şi era foarte frig, mi-a spus: ‘Am fost prima dată cu motocicleta pe autostradă...’”, a povestit fotbalistul.

Joi seară, la Sanremo, Zlatan Ibrahimovici a cântat alături de Sinisa Mihajlovici pe scena festivalului.

Potrivit L’Equipe, Ibrahimovici este plătit cu 50.000 de euro pentru fiecare seară de festival.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.