Jucătorul Ianis Hagi a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că reprezentativa României nu are altă opţiune decât cea a victoriei la partida cu Malta, a patra din preliminariile Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“De fiecare dată încercăm să-i facem mândri, să-i facem fericiţi pe românii care vin să ne susţină. Cel mai mult ar însemna o victorie pentru mine. Pentru mine cel mai important este să dau pase pentru jucătorii din atac, pasa de gol este cea mai importantă pentru mine şi după aceea golul. Trebuie să câştigăm, nu avem altă opţiune. De-asta ne aflăm aici, să luăm cele trei puncte acasă. Sunt fericit că sunt într-o formă bună, că sunt angrenat şi la echipa naţională mare şi la tineret şi sper ca la meciurile rămase din acest sezon să am aceeaşi formă”, a spus Ianis Hagi.

El a răspuns şi unei întrebări a jurnaliştilor din Malta, cărora le-a spus că visul său este să devină un jucător de bază al primei reprezentative: “Mă simt bine că mă aflu printre cei mai buni jucători din România, visul meu este să devin un jucător de bază în echipa naţională. De-asta muncesc zi de zi”.

Reprezentativa României va întâlni selecţionata Maltei, luni, în deplasare, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.