Fotbalistul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, premiat, joi seară, la Gala Trofeelor Alexandrion, a declarat că îl motivează numărul mare de trofee obţinute de tatăl său şi că speră să ajungă la performanţele lui Gheorghe Hagi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sincer să fiu nu mă aşteptam, dar sunt fericit că sunt apreciat pentru munca pe care o depun zi de zi şi datorită echipei şi stafului tehnic mă aflu aici. Normal că sunt satisfacţii când primesc astfel de premii. Muncesc de zi de zi de zi pentru asta. De mic am dorit să devin cel mai bun din ţară, dar şi în afara ţării atunci când voi juca. Eu am mai puţine trofee, dar tata are o cameră cu trofee şi asta este o motivaţie pentru mine să mă autodepăşesc şi să ajung într-o bună zi la performanţele lui. Eu sper ca uşor uşor să câştig cât mai multe trofee. Deocamdată le ţin în camera mea că sunt cam puţine”, a spus Ianis Hagi.

Ela adăugat că nu ştie când va pleca la un club din străinătate. “Nu ştiu când voi pleca la un club în străinătate, deocamdată sunt aici şi mă concentrez pe asta. Cred că am făcut o alegere bună când m-am întors. Sunt fericit, îmi place să muncesc şi apoi, când voi face pasul după şase luni, un an sau chiar mai încolo, contează să iau cea mai bună decizie pentru mine şi să merg să joc”, a precizat Ianis Hagi.

Ediţia a patra a Galei Trofeelor Alexandrion a avut loc la hotelul Radisson Blu. La gala de joi, au fost premiaţi sportivi cu performanţe deosebite în 2018: Simona Halep (liderul WTA în 2018), Ana Maria Popescu (vicecampioană mondială la scrimă), Gianina Beleagă, Ionela Cozmiuc (campioane mondiale la dublu vâsle, la canotaj), Nicolae Onică (medaliat cu bronz la CM de haltere şi cu aur la Campionatul European), Robert Glinţă (medaliat cu argint la Campionatul European de nataţie), Ovidiu Ionescu (medaliat cu argint la Campionatul European de tenis de masă), Loredana Toma (vicecampioană mondială şi campioană europeană la haltere), Mihai Mihuţ (medaliat cu aur la Campionatul European de lupte) şi Marius Iovi (militar rănit în Irak şi sportiv Invictus).

Mircea Lucescu a primit Trofeul pentru Excelenţă în Sport, Mirel Rădoi pentru performanţele obţinute la conducerea naţionalei under 21 a României şi Ianis Hagi pentru că a fost desemnat cel mai bun fotbalist român.

La evenimentul de joi seară s-au decernat şi premii Alexandrion Speranţa, unor sportivi de viitor: Nicoleta Angelica Muscalu şi Antonia Mihaela Pavel - medaliate cu bronz la platformă-sincron, la CM de sărituri în apă pentru juniori, Arian Notreţu - sportiv paralimpic, campion la nataţie şi Claudiu Borţoneanu – cel mai bun tânăr fotbalist român.

Printre personalităţile care au înmânat premiile s-au numărat Elisabeta Lipă, Marian Drăgulescu, Loreana Dinu, Alina Dumitru şi Victor Hănescu.

Dintre premiaţi, Simona Halep şi Ovidiu Ionescu nu au fost prezenţi la eveniment, premiile fiind primite de reprezentanţi ai celor doi. Halep face parte din echipa de Fed Cup care întâlneşte în acest weekend Cehia, la Ostrava.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.