Ianis Hagi a declarat, vineri seară, după meciul RomâniaUnder 21 – Ţara Galilor Under 21, scor 2-0, că el şi colegii săi au arătat că indiferent de adversar sunt puternici şi că s-a văzut de la început până la final faptul că şi-au dorit victoria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am arăta că indiferent de adversar mental suntem puternici, de asemenea tactic şi fizic. Ştiam că va fi un meci greu, că vor veni să ne încurce. A fost o primă repriză dificilă, până ne-am adaptat la adversar, le-am găsit punctele slabe şi în a doua repriză am intrat şi am reuşit să marcăm. Suntem fericiţi, au venit atâţia suporteri să ne susţină şi că am făcut suporterii şi telespectatorii fericiţi. Suntem fericiţi  am reuşit să câştigăm. Am intrat pozitivi pe teren şi cred  că s-a văzut din primul minut până în ultimul minut că ne-am dorit victoria”, a spus Hagi.

Reprezentativa Under 21 a României a învins, vineri, la Cluj-Napoca, scor 2-0 (0-0), selecţionata similară a Ţării Galilor, în penultima etapă a grupei 8 de calificare la Campionatul European din 2019.

Înaintea ultimei etape, programată marţi (România – Liechtenstein, Portugalia – Bosnia-Herţegovina, Ţara Glilor – Elveţia), echipa României este lider în clasament, cu 21 de puncte. Portugalia este pe doi, cu 19 puncte, iar Bosnia pe trei, cu 18 puncte. Ţara Galilor este pe poziţia a patra, cu zece puncte, la egalitate cu Elveţia, locul 5. Ultima din clasamentul grupei este adversara României din ultima etapă, Liechtenstein, care a pierdut până acum toate meciurile, astfel că nu are niciun punct.

Cele nouă câştigătoare ale grupelor de calificare merg direct la Campionatul European, iar patru din cele 9 ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off.

La partida de la Cluj-Napoca, au marcat Dennis Man ’55 şi George Puşcaş ’71.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.