Kenyanul Hosea Kipkemboi a câştigat, duminică, Maratonul Internaţional Bucureşti, el încheind cursa în două ore, 11 minute şi 11 secunde. La feminin, s-a impus sportiva din Etiopia Erba Almaz Gelana, cu timpul 2:41.29.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La masculin, pe locul doi s-a clasat tot un Kenyan, Joel Kipkogei Kimutai, cu timpul 2:11.37, iar pe trei a terminat etiopianul Kalep Kashebo (2:12.59). Primul român care a trecut linia de sosire a fost Sorin Mineran, de la CSU Arad, care a încheiat al nouălea, cu timpul 2:27.29.

La feminin, poziţiile a doua şi a treia au fost ocupate de Adela Paulina Bălţoi (2:50.05) şi Nicoleta Ciortan (2:57.55).

La semimaraton, câştigător la masculin a fost moldoveanul Maxim Răileanu, iar pe doi a terminat Marius Busca. La feminin, a câştigat semimaratonul Maria Magdalena Veliscu.

Cursa feminină de 10 kilometri a fost câştigată de Adriana Nelson, iar cea masculină de Nicolae Soare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.