Portarul Horaţiu Moldovan şi-a prelungit înţelegerea cu echipa Rapid Bucureşti cu încă un sezon, a anunţat gruparea giuleşteană duminică, pe propria pagină de Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Horaţiu Moldovan (25 de ani) se afla sub contract cu Rapid Bucureşti până în vara anului 2024. Cele două părţi au căzut de acord să prelungească această înţelegere cu încă un an, eveniment anunţat de clubul alb-vişiniu pe propria pagină de Facebook:

„Rapid îl va avea pe cel mai bun portar din România până în 2025! Horaţiu a semnat prelungirea contractului pe încă un an!

"Sunt foarte fericit că voi juca la cea mai iubită echipă din România, cu cei mai frumoşi suporteri, încă doi ani, cel puţin. Mă simt foarte iubit şi apreciat aici, mă simt acasă şi acest lucru îmi dă energia necesară pentru a face lucruri măreţe, alături de colegii mei şi de suporteri. Sunt sigur că ne vom bucura împreună şi de trofee, cât de curând. Hai Rapid!" a declarat Horaţiu Moldovan pentru pagina oficială FC Rapid 1923.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.