Arbitrul Ovidiu Haţegan a fost delegat de UEFA să arbitreze finala mică a Ligii Naţiunilor, dintre Elveţia şi Anglia, care se va disputa duminică, la Guimaraes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centralul din Arad va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorge, iar al patrulea oficial va fi grecul Anastasios Sidiropoulos.

Un alt arbitru român, Radu Petrescu, va conduce meciul dintre Irlanda şi Gibraltar, din preliminariile Euro-2020. Întâlnirea va avea loc la Dublin, în 10 iunie. Petrescu îi va avea în brigadă pe Radu Ghinguleac, Vladimir Urzică şi Marcel Bîrsan.

În plus, vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, va fi observator tot la un meci din preliminariile EURO 2020, duelul dintre Ucraina şi Luxemburg, de pe 10 iunie, de la Lvov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.