Fotbalistul echipei Tottenham Hotspur, Harry Kane, a declarat că ar vrea să ajungă în NFL spre finalul carierei, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dorinţa de a juca în NFL este reală. Categoric vreau să încerc asta pesste 10 sau 12 ani”, a spus Kane într-un interviu pentru ESPN.

Harry Kane este un fan al fotbalului american şi chiar le-a dat câinilor săi numele celebrilor Tom Brady şi Russell Wilson.

Kane a fost prezent la ediţia din acest an a Super Bowl, la care unul dintre jucătorii pe care îi admiră, Tom Brady, a câştigat trofeul cu New England Patriots. “Nu mulţi credeau că va deveni atât de bun sau chiar că va juca în NFL. Iar el a devenit cel mai bun. M-a motivat să cred că orice este posibil. Dacă ai încredere în tine şi dorinţă, poţi reuşi”, a declarat fotbalistul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.