Atacantul Harry Kane spune că Bayern Munchen "nu va renunţa niciodată", după ce căpitanul Angliei a marcat golul victoriei în prelungiri împotriva lui RB Leipzig, în campionatul Germaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kane a marcat în finalul partidei, după ce a deschis scorul cu stângul, înainte ca Benjamin Sesko să înscrie pentru Leipzig.

Victoria a fost prima în trei meciuri de campionat pentru Bayern şi îi menţine la opt puncte în spatele liderului Leverkusen.

"Trebuie să continuăm să facem ceea ce facem. A fost bine să câştigăm acest meci şi trebuie să mergem pe un parcurs până la sfârşitul sezonului. Nu vom renunţa niciodată, nu ne vom opri niciodată", a declarat Kane.

Kane a marcat acum 27 de goluri în Bundesliga şi 31 în toate competiţiile de când a venit de la Spurs în vară.

Bayern rămâne pe locul doi în Bundesliga, la opt puncte în spatele neînvinsului Bayer Leverkusen.

Victoria vine după ce Bayern a confirmat săptămâna aceasta că antrenorul principal Thomas Tuchel va pleca la sfârşitul sezonului.

Echipa germană Bayern Munchen s-a impus sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, în faţa grupării RB Leipzig, în etapa a 23-a din Bundesliga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.