Atacantul englez Harry Kane a marcat de două ori, marţi seară, împotriva formaţiei Lazio Roma (3-0), în manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor şi speră ca această victorie să reprezinte un punct de cotitură în campania de final de sezon a formaţiei Bayern Munchen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Să sperăm că acesta este un punct de cotitură pentru restul anului", a declarat mijlocaşul englez al echipei Bayern, Harry Kane, care a marcat de două ori şi a ajutat echipa sa să învingă marţi Lazio Roma cu 3-0, în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Învinsă cu 1-0 de Lazio pe Stadio Olimpico din Roma în urmă cu trei săptămâni, Bayern a trecut marţi seară de romani cu 3-0 pe Allianz Arena, graţie unei duble a lui Kane şi a unui gol al lui Thomas Müller, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor pentru al cincilea sezon consecutiv.

"Să sperăm că acesta este un punct de cotitură pentru restul sezonului. Dacă vom avea astfel de performanţe în majoritatea meciurilor, vom reveni la victorii. A fost o seară plăcută", a explicat Harry Kane.

"A fost un sezon bun până acum în ceea ce priveşte golurile marcate, dar ca echipă ştim că putem mai mult. Eu încerc să ajut în această situaţie, echipa încearcă să ajute în această situaţie. Şi sperăm că putem folosi acest lucru ca un punct de cotitură în Bundesliga pentru a pune presiune pe Leverkusen", a adăugat Kane, autorul celui de-al cincilea şi al şaselea gol în Liga Campionilor în acest sezon.



Căpitanul Angliei a marcat 33 de goluri de când s-a alăturat echipei Bayern în vara anului 2023.

După o singură victorie în ultimele cinci meciuri, dintre care trei înfrângeri consecutive (două în campionat şi una în Liga Campionilor), Bayern a întors soarta meciului cu Lazio Roma, graţie unei duble a lui Harry Kane.

"Cred că vom avea nevoie de câteva meciuri bune pentru a ne recăpăta încrederea. Seara aceasta a fost cu siguranţă un pas bun în direcţia bună. Dar trebuie să confirmăm acest lucru peste trei zile, altfel va trebui să o luăm de la început", a declarat fundaşul Joshua Kimmich.

"Nu cred că aceasta este calea de urmat, să lăsăm Bundesliga în urmă şi să încercăm să facem performanţă în Liga Campionilor. Nu trebuie să fie aşa", a adăugat Kimmich.

Bayern se află la 10 puncte în spatele liderului neînvins din Bundesliga, Bayer Leverkusen, cu zece meciuri rămase de disputat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.