Atacantul englez Harry Kane a plecat de la Tottenham la Bayern şi ştie un singur cuvânt în germană: Servus! (Bună). El este dispus să înveţe limba germană, chiar dacă spune că este foarte grea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Doar un singur cuvânt  ştiu- Servus. Voi avea lecţii de germană cel puţin o dată sau de două ori pe săptămână. Vreau să mă integrez cât mai mult posibil, iar învăţarea limbii este importantă şi sunt dispus să încerc. Avem o mulţime de jucători şi personal vorbitori de limba engleză în jurul clubului, aşa că asta mă ajută, dar vreau să mă integrez cât mai mult posibil şi cel mai bun mod de a face asta este să înţeleg limba. Va fi greu, am auzit că este o limbă greu de învăţat, dar este ceva ce sunt dispus să încerc", a spus el, într-o conferinţă de presă.

Cel mai bun marcator din toate timpurile al lui Tottenham, cu 280 de goluri, Harry Kane părăseşte Spurs, unde s-a format înainte de a deveni profesionist în 2011. El a semnat cu Bayern până în 2027.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.