Fotbalistul echipei Brest, Haris Belkebla, a fost exclus din lotul Algeriei înaintea Cupei Africii pe Naţiuni deoarece şi-a arătat posteriorul pe platforma de streaming Twitch.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei internaţionale, Belkebla şi-a dat jos pantalonii stând cu spatele la cameră, în timp ce colegul său Alexandre Oukidja transmitea imagini când juca Fortnite.

Belkebla le-a cerut iertare algerienilor pentru gestul său. “Vreau să vă cer iertare. Deşi evident că nu mă gândeam că sunt în direct pe o reţea de socializare, gestul meu este unul deplasat şi nu avea ce căuta la o acţiune a naţionalei atât de importantă. Am comis o greşeală şi o plătesc prin excluderea din echipa naţională. O sancţiune care mă doare, dar este corectă”, a notat jucătorul pe Twitter. “Le cer iertare tuturor suporterilor, federaţiei, stafului, jucătorilor, familiei mele şi selecţionerului Belmadi. Colegilor mei, visul se opreşte aici pentru mine, dar sper să vibrez privindu-vă când ridicaţi cupa… Trăiască Algeria”, a adăugat el.

Naţionala Algeriei va juca la Cupa Africii pe Naţiuni în grupa C, din care fac parte şi Senegal, Kenya şi Tanzania. Competiţia va avea loc în perioada 21 iunie – 19 iulie, în Egipt.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.