Selecţionerul Hansi Flick a fost demis duminică de la cârma echipei naţionale a Germaniei, a anunţat Federaţia Germană de Fotbal (DFB), într-un comunicat de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dezastrul de la Wolfsburg, de sîmbătă seara, acolo unde Japonia a învins cu 4-1 naţionala Germaniei, i-a fost fatal selecţionerului Hansi Flick. El a fost demis duminică dimineaţa de la conducerea Nationalmannschaft. Potrivit cotidianului german Bild, favorit pentru preluarea postului este antrenorul Julian Nagelsmann.

Pentru meciul amical de marţi, de la Dortmund, cu naţionala Franţei, echipa germană va fi condusă de directorul sportiv Rudi Voller.

Printre numele amintite de Bild ca posibili înlocuitori ai lui Flick, se numără austriacul Oliver Glassner (Eintracht Frankfurt) sau olandezul Louis van Gaal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.