Karoline de Souza (32 ani) este o handbalistă din Brazilia care evoluează pe postul de intermediar stânga pentru clubul românesc CS Minaur Baia Mare şi echipa naţională a Braziliei.Ea a semnat cu HC Dunărea Brăila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În 2020, s-a transferat la CS Minaur Baia Mare, echipă cu care în anul 2021 a câştigat medalia de argint în cadrul Ligii Florilor Mol şi medalie de bronz în cadrul competiţiei EHF European League.
 
”Sunt foarte fericită să mă alătur echipei pentrul sezonul următor. E o echipa cu o perspectivă extraordinară, cu un staff şi ţeluri care se îmbină cu ambiţiile mele. Ador jocul, ador handbalul, competitivitatea, fanii în tribune şi emoţia. Abia aştept să încep într-un loc nou şi să construim împreună o echipă puternică şi stabilă. Liga Românească de Handbal e una dintre cele mai puternice din lume, cu cei mai entuziasmaţi fani ai jocului pe care i-am văzut vreodată. E întotdeauna o placere şi o adrenalină continuă să intru pe terenul de joc. Proiectul la care se lucrează este promiţător şi sunt încântată să fiu o parte din el. Sper să avem parte de momente fericite şi de succes împreună” a declarat Karoline.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.