Echipa feminină de handbal HC Dunărea Brăila a anunţat, marţi, că a transferat-o pe angoleza Liliana Da Silva Venancio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liliana da Silva Venancio (26 de ani) este originară din Angola, are 1,91 m şi performează la echipa Primeiro de Agosto şi echipa naţională a Angolei. Liliana a participat la Campionatul Mondial de handbal feminin din 2015 din Danemarca, la Jocurile Olimpice de vară din 2016 de la Rio şi din 2020 de la Tokyo.
 
Printre performanţele acesteia se numără şi medaliile de aur cu echipa naţională a Angolei la Campionatul African de handbal feminin 2016 şi 2018. Liliana da Silva nu este străină publicului brăilean, aceasta participând în anul 2019 la competiţia Trofeul Carpaţi, organizată de Federaţia Română de Handbal în Sala Polivalentă din Brăila, câştigând locul I alături de echipa naţională a Angolei.
 
Jucătoarea a semnat contract pe o perioadă de 12 luni cu posibilitate de prelungire.
 
”Sunt foarte bucuroasă că am ocazia de a mă alătura echipei din Braila sezonul viitor şi să merg în Europa pentru a mă dezvolta mai departe în carieră. Aştept cu nerăbdare să descopăr liga românească, pe care o ştiu puternică şi să întâlnesc toţi fanii şi oamenii din jurul clubului din Braila. Voi face tot posibilul pentru a obţine rezultate bune la club şi abia aştept să îndeplinesc obiective mari cu noile mele coechipiere” a declarat Liliana da Silva Venancio.
 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.