Echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti a învins greu, miercuri, vicecampioana Minaur Baia Mare, scor 34-31 (20-16), în etapa a 12-a, intermediară, a Ligii Naţionale. Minaur a reclamat şi unele decizii de arbitraj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma rezultatului, Rapid Bucureşti îşi menţine avansul de un punct în fruntea clasamentului, cu 57 de puncte, faţă de campioana CSM Bucureşti (56). Pe locul 3 se află SCM Râmnicu Vâlcea (46).

În celelalte partide ale etapei s-au înregistrat rezultatele: CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 28-21, Gloria Bistriţa - Ştiinţa Bucureşti 34-27, Gloria Buzău - CSM Slatina 26-20, CSM Deva - Dacia Mioveni 16-15, SCM Râmnicu Vâlcea - HC Zalău 38-28, SCM Craiova - Măgura Cisnădie 24-25.

Liga Naţională se întrerupe până în 7 mai pentru partidele naţionalei din preliminariile Campionatului European din acest an.

Tricolorele vor juca în deplasare, cu Insulele Feroe, în 20 aprilie, respectiv pe teren propriu, cu Austria, în 24 aprilie. Înaintea acestor dispute, ultimele din grupa 2 preliminară, România se află pe locul 3, cu 3 puncte, după Danemarca 8 şi Austria 5. Insulele Feroe se află pe ultimul loc, cu nicio victorie.

Doar primele două clasate se califică la turneul final al Campionatului European din acest an.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.