Vicecampioana Rapid Bucureşti a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia daneză Team Esbjerg, scor 30-28 (16-12), în primul meci din grupa B a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Breistol şi Reistad, câte 6 goluri, pentru Team Esbjerg, respectiv Grozav 6, Buceschi 5, O Kanor 5, pentru Rapid.

În prima etapă din grupa B s-au mai jucat partidele dintre MKS Zaglebie Lubin – Krim Ljublana 18-36, Ikast – Vipers 30-26 şi FTC Budapesta – Metz Handball 25-38. Surpriza rundei a fost înfrângerea deţinătoarei trofeului, Vipers.

În etapa a doua, în 16-17 septembrie, vor avea loc meciurile: Metz – Ikast, Krim – Team Esbjerg, Rapid Bucureşti – Zaglebie (16 septembrie) şi Vipers – FTC Budapesta.

În grupa A din Liga Campionilor joacă şi CSM Bucureşti, care a dispus, sâmbătă, în prima etapă, de Odense, cu scorul de 28-24.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.