FR Handbal a anunţat, duminică seară, lotul naţionalei României pentru partidele cu Bosnia şi Grecia, din 11 şi 14 octombrie, în preliminariile Campionatului European din 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit FRH, componenţa echipei României este: Elena Şerban, Daciana Hosu, Iulia Dumanska – portari; Alexandra Badea, Nicoleta Balog, Bianca Bazaliu, Alisia Boiciuc, Daria Bucur, Nicoleta Dincă, Alexandra Dindiligan, Sorina Grozav, Cristina Laslo, Cristina Neagu, Rebeca Necula, Lorena Ostase, Crina Pintea, Andreea Popa, Sonia Seraficeanu.

Meciul cu Bosnia şi Herţegovina se va juca la Mioveni, în 11 octombrie, iar cel cu Grecia este programat la Kozani, în 14 octombrie.

Din grupa 1 preliminară mai face parte Croaţia, pe care tricolorele o vor întâlni pe teren propriu în 28 februarie 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.