Vicecampioana CSM Bucureşti a învins vineri, în deplasare, formaţia slovenă Krim Ljubljana, în meci amical. Antrenorul Adrian Vasile s-a bucurat de revederea cu Gianni Creţu, câştigător al Ligii Campionilor în 2022 la volei masculin şi antrenor al naţionalei Sloveniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 25-24 (11-14), cu Cristina Neagu şi Ema Ramusovic menajate în acest joc. Arntzen, cu 9 goluri, şi Omoregie, cu 7, au fost principalele marcatoare pentru CSM.

În cursul zilei de vineri, handbalistele de la CSM Bucureşti au susţinut şi un antrenament de forţă într-o sală în care se pregătea şi naţionala de volei masculin a Sloveniei, care este antrenată de Gianni Creţu, câştigător al Ligii Campionilor în 2022.

FOTO: CSM Bucureşti
FOTO: CSM Bucureşti

Gianni Creţu şi antrenorul de la CSM, Adrian Vasile, au împărtăşit impresii şi s-au fotografiat împreună.

Cele două echipe vor juca un amical şi duminică, după care se vor întâlni în partidă oficială, prima din grupa A a Ligii Campionilor, în 10 septembrie, laBucureşti.

În urmă cu trei zile, CSM Bucureşti a câştigat un prim amical cu o adversară din Liga Campionilor, formaţia ungară FTC Budapesta, scor 22-21 (13-10). Cele două echipe se vor întâlni şi în meciurile oficiale din grupa A, în 4 şi 10 decembrie.

În sezonul precedent, CSM Bucureşti a fost vicecampioană, iar în Liga Campionilor a atins faza sferturilor de finală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.