Echipa feminină de handbal a CS Minaur are o nouă jucătoare în lot, interul stânga Sanja Vujovic (fostă Damnjanovic), a anunţat clubul pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a evoluat în cariera sa pentru echipe precum Radnički, Naisa, Krim Ljublijana, Zaječar, Podravka, Viborg HK, Vardar Skopje, Siofok şi Budućnost Podgorica.

Are în palmares un titlu şi o cupă în Slovenia (2009), două titluri şi două cupe în Serbia (Zajecar), două titluri şi două cupe în Croaţia (Podravka), titlul şi cupa în Danemarca (2014 – Viborg), campioană şi câştigătoare de Cupă şi în Macedonia de Nord cu Vardar. A câştigat Cupa Cupelor cu Viborg în 2014, este medaliată cu argint la Campionatul Mondial din 2013, iar la Europenele din 2012 a terminat cu Serbia pe locul 4. Cel mai bun inter stânga la Euro 2012 şi la CM din 2013. În 2017 a jucat finala Ligii Campionilor cu Vardar.

Sanja are 111 apariţii în tricoul echipei naţionale, înscriind 382 de goluri.

În anul 2013 a fost inclusă în echipa ideala a turneului final al Campionatului Mondial, găzduit chiar în tara sa natală unde a reuşit să cucerească medalia de argint!

A jucat cu Viborg împotriva echipei HCM Baia Mare, în turneul disputat în Baia Mare, când acestea s-au impus cu 26-25 şi s-au calificat în finala turneului preliminar. Atunci, Sanja a marcat de opt ori, iar HCM a ajuns în grupele Ligii Campionilor pentru prima dată. De asemenea, HCM şi Viborg s-au întâlnit în grupele Ligii Campionilor 2014-2015 (HCM s-a impus acasă cu 32-22, Sanja a marcat de 4 ori; în deplasare a câştigat tot HCM, cu 31-30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.