Handbalista Grace Zaadi Deuna va evolua din vara lui 2024, timp de două sezoane, la Krim Ljubljana. Zaadi a venit la CSM Bucureşti în 2022, iar în acest an a câştigat titlul mondial cu naţionala Franţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul transferului la Krim Ljubljana a fost făcut, vineri, de clubul sloven. Zaadi a semnat un contract valabil până în 2026.

Grace Zaadi Deuna are 30 de ani şi joacă pe postul de centru. A câştigat de 8 ori titlul în Franţa, iar cu echipa naţională a bifat tripla de aur la nivel mondial: Jocurile Olimpice (2020), Campionatul Mondial (2017, 2023) şi Campionatul European (2018).

La nivel de club a mai evoluat la Paris 92, Metz Handball şi Rostov-Don, iar la CSM Bucureşti joacă din 2022, interval în care a devenit campioană naţională şi câştigătoare a Cupei României, respectiv a Supercupei.

Deţine şi distincţii onorabile din partea statului francez: Cavaler al Ordinului Naţional de Merit şi Cavaler al Legiunii de Onoare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.