Considerată de specialişti ca fiind una dintre cele mai valoroase jucătoare din noua generaţie, Corina Lupei se alătură echipei Dunărea Brăila, a anunţat, marţi, clubul brăilean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Sunt foarte entuziasmată să îmbrac tricoul Brăilei, sper să aduc un plus echipei şi totodată valoarea şi experienta mea ca jucătoare să crească. Am încredere în potenţialul clubului că rezultatele pe care ni le dorim vor veni. Abia aştept primul meci de acasă să cunosc fanii şi atmosfera sălii” a declarat Corina Lupei.
 
Lupei a debutat ca senior la SCM Râmnicu Vâlcea în octombrie 2020 când avea doar 18 ani. Extrema stângă s-a remarcat prin performanţele sale încă de la primele meciuri în tricoul vâlcenilor, devenind o jucătoare importantă pentru echipa sa. După meciurile din liga naţională, ea a debutat în acelaşi sezon (2020/21) în EHF Champions League cu primele 2 goluri în competiţia cu echipa muntenegreană, Budućnost Podgorica .
 
Ulterior, în aprilie 2022, a debutat şi cu naţionala de seniori a României, în preliminariile Campionatului European de handbal feminin 2022. În cele din urmă a fost selectată în lotul de 18 jucătoare, prezente la turneul final din noiembrie acelaşi an.
 
”Sunt foarte mândru de acest transfer şi după părerea mea este unul dintre cele mai bune transferuri pe care le-am reuşit. Corina este o jucătoare cu calităţi extraordinare iar eu personal am mare încredere în ea”, a declarat Adrian Manole, preşedintele clubului de handbal ”Dunărea” Brăila.
 
 


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.