Coordonatoarea Andreea Rotaru şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti pentru încă două sezoane, a anunţat clubul bucureştean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andreea Rotaru, 29 de ani, s-a apucat de handbal la CSŞ Dinamo şi a mai fost legitimată la Corona Braşov (2010-2017), SCM Craiova (2017-2018), SCM Rm. Vâlcea (2018-2019) şi Gloria Buzău (2019-2022).

În 2022 a semnat cu CSM Bucureşti, iar evoluţiile sale au convins conducerea echipei şi va evolua pentru ”tigroaice” încă două sezoane.

Rotaru a evoluat pentru Naţionalele de junioare, tineret şi senioare ale României şi este vicecampioană mondială universitară în 2016, an în care a jucat şi semifinalele EHF Cup, competiţie pe care a câştigat-o apoi în 2018.

Având în palmares şi titlul de campioană în Liga Florilor, Cupa României şi Supecupa României, ea speră la rezultate cât mai bune şi în EHF Champions League.

“Sunt foarte fericită că pot continua alături de CSM Bucureşti. Mă simt foarte bine aici şi sper că ne vom îndeplini toate obiectivele. Hai CSM!”, a declarat Andreea în momentul semnării.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.