Fotbalistul dinamovist Sergiu Hanca a declarat, duminică seară, după derbiul cu FCSB, scor 3-3, că forţa arătată de Dinamo pe faza ofensivă dă încredere pentru viitor, iar echipa lui Florin Bratu va putea obţine multe puncte dacă va fi mai atentă în defensivă, el subliniind că golurile primite au venit după greşeli copilăreşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Florin Bratu ne-a spus la pauză că putem câştiga acest meci. Păcat că am făcut nişte greşeli. Este un punct scos în deplasare şi cred că forţa arătată pe faza ofensivă ne dă încredere pentru viitor. Cred că dacă vom fi mai atenţi în faza defensivă vom putea lua multe puncte în viitor”, a spus Hanca.

El a menţionat că rezultatul este echitabil. “Ei nu ne-au surprins cu nimic în această seară, am luat goluri pe greşeli copilăreşti. Ştiam că sunt periculoşi pe fazele fixe. Mă bucur că am avut puterea şi curajul să revenim în joc de fiecare dată. Într-un derbi se poate întâmpla orice. Eu mă aşteptam la o replica bună din partea lor, pentru că veneau după o victorie în deplasare în Liga Europa. De-asta e bine că nu am pierdut”, a afirmat Hanca.

Sergiu Hanca este de părere că a fost un derbi spectaculos, “aşa cum îşi doreşte lumea”. “Cred că pentru spectatorii care au fost în această seară a meritat efortul de a veni la meci”, a adăugat fotbalistul.

Echipa FCSB a încheiat la egalitate, duminică, pe Arena Naţională, scor 3-3 (1-1), cu formaţia Dinamo, în derbiul etapei a doua a Ligii I. Florinel Coman a marcat de două ori pentru FCSB.

Pentru FCSB au marcat Gnohere '10 şi Coman '55, '68, iar pentru Dinamo au înscris Axente '45+1, Nistor '61 şi Popescu '89.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.