Federaţia Egipteană de Fotbal a anunţat că Vahid Halilhodzic, Jorge Luis Pinto, Quique Sanchez Flores şi Javier Aguirre se află pe lista candidaţilor pentru postul de selecţioner.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Încă nu am stabilit o dată pentru a anunţa noul selecţioner, dar comitetul care analizează CV-urile îşi va finaliza treaba la sfârşitul săptămânii viitoare, iar apoi boardul federaţiei se va reuni pentru a lua o decizie”, a declarat un oficial al forului, Ahmed Megahed, potrivit Ahram Online.

Potrivit presei locale, favorit pentru postul de selecţioner este Halilhodzic.

Naţionala Egiptului a rămas fără selecţioner la 26 iunie, când s-a decis ca înţelegerea lui Hector Cuper să nu fie prelungită. Cuper conducea echipa din 2015.

Sub conducerea lui, Egiptul a jucat finala Cupei Africii pe Naţiuni, pierdută, scor 1-2, cu Camerun. Cuper a dus şi echipa Egiptului la Cupa Mondială, după 28 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.