Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, sâmbătă, de la ora 12.00, cu Lesia Ţurenko din Ucraina, locul 27 WTA, în turul al treilea al turneului de la Roland Garros. În aceeaşi zi, va juca şi Irina Begu împotriva Amandei Anisimova, tot în turul trei, conform programului anunţat de organizatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul Simonei Halep va fi primul de pe terenul Philippe Chatrier. Pe acelaşi teren se vor disputa apoi confruntările Novak Djokovici (Serbia, cap de serie 1) – Salvatore Caruso (Italia), Antoine Hoang (Franţa) – Gael Monfils (Franţa), cap de serie 14, şi Serena Williams (SUA), cap de serie 10 – Sofia Kenin (SUA).

Halep conduce cu scorul de 7-0 în întâlnirile directe cu Ţurenko, ultimele având loc în acest an, scor 6-2, 6-3, la Doha, în optimi, şi 6-3, 7-5, la Dubai, în aceeaşi fază. Primele lor patru întâlniri au avut loc în 2014, când Ţurenko i-a luat româncei singurul set, la Wimbledon, şi anterior, iar a cincea s-a desfăşurat la ediţia din 2018 a turneului de la Cincinnati, când Halep s-a impus în sferturi, cu 6-4, 6-1.

Irina Begu, locul 116 mondial, o va întâlni pe americanca Amanda Anisimova, locul 51 WTA, în al patrulea meci de pe terenul 1. Begu şi Anisimova nu au mai fost adversare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.