Simona Halep a declarat, luni, după ce a fost eliminată în turul al doilea al China Open, că accidentarea suferită, săptămâna trecută, la turneul de la Wuhan s-a înrăutăţit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o zi dificilă. Nu m-am recuperat bine după primul meci, aşa că a fost foarte greu pentru mine să joc, iar ea a evoluat foarte bine. Accidentarea de la Wuhan se înrăutăţeşte, aşa că trebuie să merg acasă şi să fac un control RMN, să iau o pauză şi să fac tratament", a declarat Halep, potrivit site-ului WTA.

Simona Halep, locul 5 WTA,a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, de rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 38 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

Accidentarea la spate suferită de Simona Halep la Wuhan, săptămâna trecută, şi-a pus adânc amprenta pe jocul ei, în partida de luni. Ea nu a rezistat fizic în faţa puternicei sale adversare, împotriva căreia a avut un meci dificil şi la Cincinnati. Românca a întâmpinat mari probleme în deplasarea pe teren şi la serviciu, astfel că a încercat doar să ţină mingea în joc, să lungească punctele, fără să încerce să pună presiune pe rivală şi aşteptând ca aceasta să greşească. 

Alexandrova a fost agresivă, la fel ca în meciul lor anterior, şi, deşi a comis multe erori, nu a ratat ocazia de a obţine primul ei succes în faţa fostului lider WTA.

În acest sezon, Halep ar urma să mai participe la Kremlin Cup, competiţie de categorie Premier, programată la Moscova, între 14 şi 20 octombri, şi la Turneul Campioanelor, 28 octombrie - 3 noiembrie.

Anul trecut, Halep a abandonat meciul cu Ons Jabeur, din primul tur al China Open, retrăgându-se după setul I, pierdut cu 1-6, din cauza problemelor fizice. La 2 octombrie 2018, Halep a anunţat că are hernie de disc. 

Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la Beijing a fost calificarea în finală, la ediţia din 2017, când a fost întrecută de Caroline Garcia, scor 6-4, 7-6 (3). Chiar dacă atunci a pierdut în ultimul act, jucătoarea română a urcat pentru prima dată pe locul I WTA după acel turneu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.