Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, joi seară, la revenirea în ţară după participarea la turneul de la Wimbledon, competiţie la care a ajuns până în sferturi şi a ratat şansa de a urca pe prima poziţie în clasamentul mondial, că nu este tristă că nu a reuşit acum. Ea a precizat că se bucură pentru Venus Williams, care a ajuns în finală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă simt foarte bine, mă bucur că sunt sănătoasă. Mai am mulţi ani în faţă, aşa că nu sunt tristă că n-am reuşit acum, o să reuşesc data viitoare. Am crezut că se repetă ultimul punct, aşa au crezut mulţi, dar aşa a decis arbitrul (...) Resimt oboseala, dar asta mi-e meseria. Încerc să mă odihnesc şi să revin cu forţe noi în America", a spus Halep, potrivit dolce-sport.ro.

Ea le-a urat succes finalistelor de la Wimbledon. "Mă bucur că a câştigat Venus (în semifinale). Ce face ea la 37 de ani e ceva deosebit. Oricine ar fi câştigat ar fi fost ok. Le urez succes finalistelor".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Simona Halep a fost învinsă, marţi, de britanica Johanna Konta, scor 6-7 (2/7), 7-6 (7/5), 6-4, şi a ratat calificarea în semifinale la Wimbledon, al treilea Grand Slam anului, ratând şi şansa de deveni noul număr 1 mondial.

Joi, Venus Williams, favorită 10, a trecut în semifinale de Johanna Konta, cap de serie 6, scor 6-4, 6-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.