Simona Halep a declarat, marţi, că nu mai resimte dureri la piciorul drept, subliniind că va fi aptă pentru meciul cu rusoaica Ekaterina Makarova, din turul doi de la Doha. Ea a menţionat că şi-a dorit încă de când era mică să semneze un contract cu Nike.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Piciorul este ok, dar trebuie să joc un meci oficial să văd cum va fi. Sper că nu se va întâmpla nimic şi voi fi aptă de joc. În primul rând mă gândesc la sănătate. Trebuie să fiu sigură că piciorul este ok. Sunt pregătită, m-am antrenat câteva zile. Chiar şi azi m-am antrenat şi o voi face şi mâine. Sunt pregătită să joc, dar voi vedea mai exact mâine. Toate jucătoarele din Top10 sunt capabile să câştige orice turneu şi orice meci. Eu sunt pregătită pentru oricine şi mă concentrez doar la mine, pentru că aşa este mai bine. Nu trebuie să te distragă nimic", a declarat Halep, informează wtatennis.com.

Halep a mai spus că a fost fericită că lumea a apreciat jocul prestat la Australian Open, subliniind că totul a fost minunat la Melbourne, chiar dacă a pierdut finala.  "Totul a fost minunat la turneu, chiar dacă am pierdut finala, eu am ales doar lucrurile pozitive şi sunt foarte motivată. Totul a fost foarte bine pentru mine. Şi jocul s-a schimbat puţin, aşa că vreau să-l păstrez şi să joc fiecare meci ca acolo. Dar voi fi atentă şi la sănătatea mea", a precizat Halep.

Simona Halep a subliniat că este foarte bucurosă că a semnat un contract cu Nike: "Pot spune că era un vis încă de când eram copil, pentru că este vorba de o companie mare. Abia aştept să joc mâine cu noul meu echipament. Sigur că voi fi emoţionată, dar e un sentiment bun şi mă bucur că voi face parte din familia lor".

Simona Halep, locul 2 mondial, va evolua, miercuri, cu rusoaica Ekaterina Makarova, numărul 35 mondial, în turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Doha.

Halep şi Makarova s-au mai întâlnit de cinci ori, românca impunându-se de trei ori.

Simona Halep, numărul 2 mondial şi favorită 2, a avut bye în runda inaugurală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.