Jucătoarea Simona Halep, liderul WTA, a precizat, într-o postare pe Facebook, că reprezentanţii săi discută cu mai multe companii pentru alegerea noului partener tehnic şi că deocamdată nu este nimic semnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dragi prieteni, în ceea ce priveste noul partener tehnic, de îmbracaminte, doresc să vă anunţ că nu e nimic semnat deocamdată şi că managementul meu este încă în discuţii cu mai multe companii iar în momentul în care se va concretiza ceva vă asigur că veţi fi primii care veţi afla. Partea de outfit este foarte importantă pentru mine şi pentru personalitatea mea de aceea voi face foarte atent alegerile. Vă mulţumesc”, a scris Halep.

Simona Halep se află la Melbourne pentru Australian Open. În primul tur al competiţiei, ea o va întâlni pe australianca de 17 ani Destanee Aiava, locul 193 WTA, beneficiară a unui wild card.

Halep s-a despărţit de Adidas, cu care colabora din 2014 şi de la care primea un milion de euro pe an. Potrivit presei, ajunsă pe primul loc în ierarhia WTA, Halep a cerut renegocierea contractului, însă firma germană a refuzat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.