Simona Halep consideră drept un mare plus pentru psihicul ei faptul că a reuşit să câştige la Stuttgart în faţa a două jucătoare care au învins-o în trecut, Marketa Vondrousova din Cehia şi Ekaterina Alexandrova din Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ştiam că joacă repede şi plat, aşa că trebuia să o fac să alerge mai mult. Am învăţat lecţiile din meciurile anterioare şi astăzi am fost mai concentrată pe ceea ce a trebuit să fac pe teren. Întotdeauna este complicat când câştigi uşor primul set. Primele ghemuri din setul al doilea sunt foarte importante, aşa că am încercat să fiu cât pot de agresivă şi să iau conducerea. (n.r. - despre faptul că Alexandrova juca din ce în ce mai bine) Şi eu am jucat din ce în ce mai bine, mă simt mai puternică din punct de vedere psihic de la meci la meci şi faptul că am câştigat împotriva acestor două jucătoare (n.r. - Vondrousova şi Alexandrova) care m-au învins în trecut este un mare plus pentru mintea mea. Sunt foarte bucuroasă de serviciul meu şi cred că acesta este cheia, astfel că-l voi păstra. Mă voi uita puţin la următorul meci (n.r. - care îi stabileşte adversara din semifinale), dar cu siguranţă antrenorul meu o să-l urmărească, eu am nevoie de un masaj, a fost o zi lungă şi vreau să mă bucur de această seară", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat pentru a treia oară în semifinalele turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 34 WTA.

Ea va juca, sâmbătă, în penultimul act cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5, sau cu Anett Kontaveit din Estonia, locul 27 WTA.

În cealaltă semifinală se vor întâlni australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, şi ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4.

Halep a mai fost în penultimul act la Stuttgart în 2015 şi 2017, cea mai bună performanţă a ei la acest turneu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.