Liderul WTA, Simona Halep, a declarat, miercuri, după calificarea în semifinalele French Open, că toate confruntările sale cu Angelique Kerber au fost intense şi că la meciul din sferturile Rolamd Garros la început a încercat să facă prea mult, însă după ce a schimbat tactica lucrurile au mers în favoarea ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Fiecare meci pe care îl disput cu ea este intens. După primul set am rămas puternică, nu am renunţat. Am ratat mult la începutul meciului. Am încercat să fac prea mult. Apoi am schimbat tactica şi a funcţionat. Am dat de fiecare dată totul împotriva ei”, a spus Halep, potrivit presei internaţionale.

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-7 (2), 6-3, 6-2, pe germana Angelique Kerber, locul 12 WTA.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

În semifinală, a şasea din carieră la un Grand Slam, a treia la Roland Garros, Simona Halep va juca împotriva spaniolei Garbine Muguruza, locul 3 WTA, atât pentru calificarea în ultimul act al French Open, cât şi pentru locul I WTA. Jucătoarea care se va impune în această întâlnire va fi, luni, numărul 1 mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.