Simona Halep, liderul WTA, a declarat că faptul că pe lista de intrare la Australian Open se află şase românce înseamnă foarte mult. "Am dat dovadă că se poate, indiferent din ce ţară vii. Sper să se motiveze şi junioarele şi cât de curând să vină şi ele cu surprize", a afirmat Halep, care a fost premiată sâmbătă la Gala Tenisului Românesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un an foarte foarte frumos, nu am de ce să mă plâng. A fost un an foarte greu, dar este şi cel mai frumos. Mă bucur că am putut să ajung pe locul 1. E tot ceea ce mi-am dorit şi sper să fiu cât mai mult timp de acum încolo. Sper ca la anul, când iau startul, să fiu relaxată şi să ştiu ce am de făcut, să nu mă gândesc foarte mult la presiunea pe care o să o am, pentru că o să fie. Trebuie să mă bucur şi să muncesc şi mai mult de acum încolo", a mai declarat Halep.

Ea a primit premiul pentru cea mai bună jucătoare de tenis din România în 2017. "Am primit o turtă dulce, este foarte frumoasă surpriza. Îmi place şi sper să fie bună". 

Pentru Halep nu este o surpriză faptul că Garbine Muguruza a fost desemnată de ITF cea mai bună jucătoare a anului. "Nu am fost surprinsă. Din punctul meu de vedere merită, a câştigat un grand Slam şi câteva turnee, este meritul ei şi dacă ei aşa au decis aşa trebuia să fie", a afirmat sportiva.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.