Simona Halep a declarat, vineri, că serviciul a fost arma ei principală în meciul câştigat, cu 6-1, 6-3, în faţa rusoaicei Veronika Kudermetova, în turul al treilea al Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Întotdeauna este greu să joci pentru prima dată cu cineva, ştiam că loveşte foarte puternic, aşa că trebuia să fiu foarte puternică pe picioare. Cred că serviciul m-a ajutat mult astăzi. De fapt, mi-am îmbunătăţit mult serviciul, am lucrat din greu în pauza competiţională şi vreau să fiu mai puternică în tot. Terenul este mult mai rapid decât anul trecut şi nu e uşor pentru mine, deoarece trebuie să fiu mai agilă şi să blochez uneori puterea adversarei, dar îmi place în acelaşi timp. (n.r. - despre un potenţial duel cu Iga Swiatek în optimi) E o mare provocare, pentru că m-a zdrobit la French Open, aşa că trebuie să fac ceva mai bine, să joc un meci mai bun împotriva ei. Sunt încrezătoare, sunt aici să dau tot ce am mai bun şi o să vedem", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua în turul următor cu învingătoarea din meciul Iga Swiatek (Polonia), locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15 - Fiona Ferro (Franţa), locul 46 WTA.

Bilanţul întâlnirilor directe Halep - Swiatek este 1-1. Românca s-a impus în 2019, în optimi, la Roland Garros, scor 6-1, 6-0, iar poloneza la următoarea ediţie a competiţiei de la Paris, în aceeaşi fază, scor 6-2, 6-1.

Cu Fiona Ferro, Halep nu s-a mai întâlnit până în prezent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.