Jucătoarea Simona Halep a declarat, duminică, la revenirea în ţară după ce a participat la turneul de la Miami, că a ajutat-o mult sosirea noului său antrenor, Daniel Dobre, şi că sfaturile acestuia au fost foarte bune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată dacă a ajutat-o sosirea lui Dobre, sportiva a răspuns: “Da, m-a ajutat foarte mult şi sfatul lui a ofst foarte bun la fiecare meci. Faptul că am jucat atât de bine într-o perioadă atât de scurtă cu el a fost meritul lui şi chiar îi mulţumesc că a venit”.

Halep este mulţumită de prestaţia sa la Miami. “A fost foarte bine. Sunt foarte mulţumită de rezultat, de felul cum am jucat. A fost o deplasare reuşită şi mă bucur că sunt acasă. Sută la sută mulţumită şi cred că a fost un turneu foarte bun, am avut meciuri grele, dar şi foarte bune”, a afirmat ea.

Fostul lider WTA a precizat că se bucură pentru Ashleigh Barty, câştigătoarea turneului. “Mă bucur pentru Barty, a fost primul ei turneu atât de mare câştigat. Cred că a meritat şi o felicit”.

Halep a menţionat că nu a simţit vreo încărcătură sau presiunea faptului că avea şansa să redevină lider WTA. “Nu a fost încărcătură şi nici presiune. Am fost pe locul unu destule săptămâni, aşa că nu mai este presiune, dar a fost un meci bun la început, după aceea, cu ploaia, a fost un pic diferit”.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a ajuns până în semifinale la turneul Miami Open. Românca a ratat ocazia de a reveni pe locul I WTA, dar va urca totuşi de pe locul 3 pe locul 2, în clasamentul ce va fi publicat luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.