Simona Halep a anunţat, miercuri seară, că audierea sa în cazul de dopaj din cauza căruia este suspendată de mai multe luni a fost amânată, la solicitarea Agenţiei Internaţionale de Integritate a Tenisului (ITIA).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Halep a precizat că prin amânările repetate care o fac să nu poată participa la turnee ITIA distruge nu doar reputaţia ei, ci şi pe ea ca jucătoare. “Justiţia amânată înseamnă dreptate refuzată”, a menţionat sportiva.

Din nou, în această seară, sunt devastată.

ITF (ITIA) a amânat din nou, pentru a treia oară, audierea mea cu o lună!

Aştept să fiu judecată din octombrie 2022. În decembrie, am putut în sfârşit, datorită experţilor, să arăt că lotul suplimentului pe care le foloseam era contaminat, ceea ce a dus la controlul cu rezultat pozitiv.

Am cerut, după cum prevăd regulile legate de antidoping, o audiere rapidă: acesta este dreptul meu, este scris în regulamente!

Din nefericire, ITF (ITIA) a amânat audierea mea de trei ori.

Negându-mi dreptul de a fi judecată de un Tribunal Independent.

Nepermiţându-mi participarea la niciun turneu timp de opt luni.

Acum ştiu că voi avea ratate Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon. Ca să nu spun că voi avea pierdute toate punctele şi clasarea.

Ei nu îmi distrug doar reputaţia, dar şi pe mine ca jucătoare profesionistă şi nici măcar nu mai menţionez consecinţele pentru sănătatea mea mentală.

Această lipsă de respect a ITF (ITIA) faţă de regulamente în ceea ce priveşte audierea rapidă la care am dreptul este o lipsă de respect atât de mare încât nu mai am cuvinte...

‘Justiţia amânată înseamnă dreptate refuzată’

Simona”, este mesajul postat de fostul lider WTA în social media.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.