Simona Halep s-a declarat extrem de bucuroasă că a revenit cu victorie la Wimbledon şi a spus că acum îi place să muncească din nou, datorită antrenorului Patrick Mouratoglou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că m-am întors, am amintiri superbe din 2019 şi e mereu o plăcere să vin aici şi să joc. Am avut multe accidentări, lipsă de încredere, îi mulţumesc lui Patrick (n.r. Mouratoglou), acum îmi place să muncesc din nou, ceea ce nu e uşor deloc", a spus Halep la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 18 WTA, a trecut, marţi, de primul tur la Wimbledon, după ce a învins-o pe sportiva Karolina Muchova (Cehia, 81 WTA), scor 6-3, 6-2.

 

Simona Halep s-a calificat în turul doi la Wimbledon, unde o va întâlni pe sportiva belgiană Kirsten Flipkens, locul 190 mondial.

Cele două s-au mai întâlnit de cinci ori şi de fiecare dată s-a impus sportiva din Constanţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.