Formaţia Hajduk Split, locul trei în ediţia trecută a campionatului Croaţiei, echipă la care este legitimat Steliano Filip, s-a calificat, joi, în turul III preliminar al Ligii Europa, fază în care ar putea întâlni FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hajduk Split, fără Filip în lot, a trecut în turul doi preliminar de echipa bulgară Slavia Sofia, scor 1-0 în prima manşă şi 3-2, în deplasare, în meciul retur. În manşa secundă, la Sofia, golurile învingătorilor au fost marcate de Stanko Jurici ’25 şi Mijo Caktas ’55 (penalti), ’87. Pentru Slavia au înscris Galin Ivanov ’45 (penalti) şi Georgi Iomov ’70.

În turul trei preliminar al Ligii Europa, la 9 şi 16 august, Hajduk Split va întâlni câştigătoarea dublei manşe FCSB – Rudar Velenje. Echipa lui Nicolae Dică s-a impus cu scorul de 2-0 în prima manşă cu Rudar. Returul se dispută în această seară, pe Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.