Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, duminică, după meciul cu Dunărea Călăraşi, scor 0-1, că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi din punct de vedere al dăruirii, însă există probleme în atac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am pierdut acasă cu o nou promovată, am dominat tot meciul, dar aceleaşi probleme ca la meicul cu Racing Union, în atac nu sunt limpezi, nu au soluţii. Când nu vezi poarta e greu să marchezi. Nu suntem lucizi, nu avem realizări în ultimii 30 de metri. Un început cu stângul, o să analizăm şi mergem înainte, este început de sezon. Nu ne aşteptam să pierdem. La combinaţii şi la finalizare suferim puţin, acolo mai este de lucrat. Nu a fost ziua noastră”, a spus Hagi la Digi Sport.

Formaţia FC Viitorul a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din prima etapă a Ligii I, în care Ianis Hagi a ratat un penalti şi elevii lui Gheorghe Hagi au jucat în inferioritate numerică pe final.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Golul a fost marcat de Honciu, în minutul 4, dintr-o lovitură liberă.

În minutul 44, Straton a apărat un penalti executat de Ianis Hagi.

FC Viitorul a rămas în inferioritate numerică în minutul 83, când a fost eliminat Tudor Băluţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.