Fostul internaţional Gheorghe Hagi le-a transmis, luni, un mesaj jucătorilor echipei naţionale de tineret, în care îi îndeamnă să lupte în partida cu Franţa la fel cum au făcut-o în meciurile cu Croaţia şi Anglia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Felicitări, băieţi, pentru că aţi reuşit să ne faceţi să fim mândri că suntem români! În seara asta să luptaţi la fel, împreună, pentru calificarea în semifinale! Scoaţeţi România în stradă, faceţi românii fericiţi! Hai România!, a fost mesajul lui Hagi.

Reprezentativa de tineret a României întâlneşte luni, de la ora 22.00, la Cesena, selecţionata Franţei, în ultima etapă a grupei C a Campionatului European under 21. Miza confruntării între primele două clasate în grupă este calificarea în semifinalele competiţiei, dar şi la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.