Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, joi seară, după calificarea în finala Cupei României, că FC Viitorul a confirmat că este o echipă bună şi participarea în ultimul act al competiţiei este o satisfacţie enormă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cât suntem tineri tot ce facem pare o performanţă, e normal. Ne bucură, e o satisfacţie enormă. Asta confirmă drumul bun pe care îl avem, anul ăsta am ajuns în finala Cupei este extraordinar. Mă bucur că am confirmat că suntem buni. Craiova este o echipă foarte valoroasă, puternică, s-a văzut şi astăzi am început foarte bine, au venit peste noi, ne-am pierdut poziţiile în teren. Am avut şi sansă mare, ne-a ajutat şi Cojocaru care e şi el într-o formă bună", a spus Hagi la Telekom Sport.

El a vorbit şi despre fiul său Ianis Hagi: “Îi place să se antreneze, are multă personalitate, e un jucător inteligent, cu o tehnică bună. E un tânăr talentat şi face parte dintr-o generaţie care poate reprezenta în viitor aurul României. Nu e liniştit încă, pentru că nu ştie deocamdată ce va urma pentru el. Mi-a spus un cuvânt "Toţi impreună",  mă bucur că un căpitan spune acest lucru. El transmitea ce vedea în vestiar".

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Formaţia FC Viitorul a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din manşa secundă a semifinalelor Cupei României, şi s-a calificat în finala competiţiei. În tur, scorul a fost 2-1 pentru constănţeni. Golurile au fost marcate de Ianis Hagi, în minutele 6 şi 86.

În minutul 53, Universitatea Craiova a ratat un penalti acordat pentru un fault al lui Cojocaru la Fortes. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Bancu, însă Cojocaru a apărat.

În finală, FC Viitorul va întâlni Astra Giurgiu, care a trecut în semifinale de CFR Cluj, scor 3-1 în tur şi 2-2 în retur.

Finala va avea loc la 25 mai, la Ploieşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.