Tehnicianul echipei Gheorghe Hagi a declarat sâmbătă seară, după partida cu Universitatea Craiova, scor 2-1, că este mulţumit de felul în care FC Viitorul a încheiat sezonul, precizând că după părerea sa constănţenii vor face un meci mare şi în finala Cupei României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La cum eram în noiembrie şi decembrie normal că suntem mulţumiţi. Am făcut un meci mare, nu prima repriză, a doua. În prima am jucat slab. A doua repriză am fost mai agresivi. Un meci foarte bun, cu stadion bun, cu public, cu tot… Craiova din punctul meu de vedere este echipa cea mai completă în momentul de faţă. Am demonstrat că suntem la nivelul echipelor bune din campionatul şi mă bucur pentru asta. Cred că o să facem un meci mare şi în finala Cupei”, a spus Hagi la Digi Sport.

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Constănţenii au marcat ultimul gol în minutul 90+3 şi încheie sezonul pe locul 3.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Universitatea Craiova a condus cu 1-0, după ce Martic a înscris în minutul 16. Egalitatea a fost însă restabilită de un autogol al lui Mihăilă ’70, iar în minutul 90+3, Drăguş a adus victoria echipei Viitorul.

În minutul 73, de la Universitatea Craiova Tiago Ferreira a fost eliminat pentru un fault dur la Cojocaru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.