Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, crede că se vorbeşte prea mult de suspendarea de patru ani a Simonei Halep şi a adăugat că “mulţi îşi dau importanţă şi vorbesc prea mult”. Hagi a mai precizat cei care ştiu totul despre acest caz sunt Simona Halep şi avocaţii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a fost întrebat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, dacă a fost surprins de suspendarea de patru ani primită de Simona Halep pentru dopaj.

“Este un lucru foarte delicat, Cred că se discută şi prea mulţi vorbesc. Eu de obicei sunt mai atent la lucrurile acestea. Cred eu că în situaţiile acestea cel mai bine… Cred că nu există un român căruia nu îi pare rău de tot ce e. Suntem lângă ea 200% cu toţii. Cel mai bine să vorbească avocatul şi Simona, pentru că ei cunosc cel mai bine lucrurile, aşa cum avocatul a vorbit şi a zis nişte lucruri foarte bine punctate şi eu merg pe acest aspect. Cred că se vorbeşte mult, se zice mult şi mulţi îşi dau importanţă şi vorbesc prea mult. Lăsaţi să curgă lucrurile aşa cum trebuie, pentru că cei care ştiu de fapt tot sunt în primul rând avocaţii ei şi Simona care trebuie susţinută de toată România, pentru că un patrimoniu al României şi trebuie să fim lângă ea”, a declarat Hagi.

Simona Halep a fost suspendată patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Decizia a fost anunţată marţi de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA), iar românca a precizat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.